Locomotiva unui tren pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat dupa ce a lovit o cireada de vite

Locomotiva unui tren Regio care circula pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat, luni dimineata, dupa ce a lovit o cireada de vite, insa calatorii nu au fost raniti, fiind preluati de o alta garnitura, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Simona Virci, locomotiva trenului a deraiat in zona localitatii clujene Aghires Sat. ”In jurul orei 6.45, locomotiva unui tren de calatori care circula pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat dupa ce a lovit mai multe animale. Circulatia feroviara este restrictionata, circulandu-se pe un singur sens”, a afirmat Virci.

La randul sau, purtatorul de cuvant al CFR Infrastructura, Oana Branzan, a spus ca locomotiva care a deraiat a fost avariata, insa calatorii nu au fost raniti, fiind preluati de o alta garnitura, scrie Mediafax.

”Locomotiva trenului Regio a deraiat de o osie intre statiile Stana si Aghires, dupa ce a lovit o cireada de vaci. Locomotiva a fost avariata astfel incat nu s-a mai putut asigura caldura in garnitura, iar calatorii au fost preluati de un alt tren si dusi pana in statia Huedin. De acolo, o alta garnitura i-a preluat la ora 8.10 pentru a-i duce pana la Cluj-Napoca”, a precizat Branzan.

Ea a mai spus ca traficul feroviar nu a fost blocat in urma accidentului, trenurile care tranziteaza zona fiind directionate pe celalalt fir. Locomotiva avariata va fi repusa pe sine si scoasa din circulatie pana la remedierea avariilor.

Citeste si:
Trenuri CFR oprite între Cozia și Călimănești din cauza ploilor
Trenuri CFR oprite între...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri