Patru restaurante si doua magazine alimentare din statiuni de pe litoral au fost amendate sambata cu 12.000 de lei de catre inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor care fac parte din "Comandamentul Sezon Estival 2017". De asemenea, au fost retrase de la vanzare si produse alimentare care erau alterate.

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) spune ca inspectorii sanitari veterinari care activeaza in Comandamentul Sezon Estival 2017 au facut sambata noi controale in magazine alimentare, terase si restaurante din Mamaia Nord, Mamaia Centru, Costinesti si Mangalia, scrie News.ro.

In urma verificarilor, au fost descoperite mai multe probleme legate de depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare, nerespectarea conditiilor de igiena la vanzarea alimentelor, etichetarea necorespunzatoare si nerespectarea normelor de igiena in spatiile in care erau depozitate si comercializate alimentele.

Astfel, au fost amendate cu 12.000 de lei patru restaurante si doua magazine alimentare. De asemenea, au fost retrase de la comercializare 4 kilograme de produse alimentare alterate.

Citeste si:
Parcarea pe trotuare in Romania este interzisa
Parcarea pe trotuare in...
Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Noi amenzi pe litoral: produse expirate sau depozitate necorespunzator