Teodor Melescanu a facut cateva declaratii referitoare la mitingul romanilor din diaspora, anuntat pe 10 august in Piata Victoriei. Mai exact, Ministrul Afacerilor Externe a precizat ca protestul este o chestiune normala, insa nu intelege motivatia romanilor din dispora.

“Din punctul nostru de vedere, fiecare cetatean roman, fie ca traieste in Romania sau in strainatate, are dreptul sa isi exprime opiniile, sa protesteze. Este o chestiune normala. Singurul lucru care ar trebui sa fie mai bine facut ar trebui sa il reprezinte organizarea unor asemenea actiuni de tip stradal, care pot conduce la perturbarea traficului si la perturbarea atmosferei din Romania”, a declarat Teodor Melescanu intr-o conferinta de presa.

”Cei din dispora ar trebui sa protesteze pentru serviciile consulare”

De asemenea, Teodor Melescanu spera ca mitingul programat vineri, 10 august, sa se desfasoare in conditii normale si civilizate, fara incidente. “Nu inteleg foarte bine care este obiectivul protestului, avand in vedere ca sunt cei din diaspora. Daca sunt cei din diaspora, ar fi normal sa protesteze pentru serviciile consulare sau lipsa de servicii consulare, dar, in rest, e mai greu sa inteleg care va fi obiectivul principal al acestei manifestatii.

Sper ca si pana acum sa se desfasoare in conditii normale, civilizate, fara violente, pentru ca, asa cum va spuneam, exista acest drept la liberul protest, fara ca insa sa ii afecteze si pe ceilalti”, a adaugat ministrul de Externe.

Romanii din diaspora, aflati la munca in Italia, Marea Britanie, Spania sau Germania, s-au mobilizat pe Facebook si au anuntat ca vor organiza un miting in data de 10 august, in Piata Victoriei din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri