Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că municipalitatea relansează licitaţia pentru 100 de autobuze electrice.

"Relansăm (...) licitaţia pentru cele 100 de autobuze electrice. Sperăm să nu mai apară tot felul de contestaţii nefondate", a scris Firea, pe Facebook.

Citește și Fără autobuze electrice în București: Primăria a anulat și a doua licitație

Ea a amintit că în Bucureşti au intrat pe traseu autobuze hybrid Mercedes Citaro.

"Cine şi-ar fi imaginat acum câţiva ani că vom avea autobuze hybrid Mercedes Citaro în Bucureşti, la fel ca la Viena, Paris, Londra? Iată că au sosit! Călătorie ecologică şi confort sporit. În total, vom avea 130. Un proiect deja realizat, în valoare de 45 milioane de euro. Un program pentru înnoirea parcului auto al STB îmbătrânit şi deteriorat. Alături de cele 400 de autobuze noi, moderne, Euro 6 şi hybridele contribuie la creşterea calităţii transportului în comun din Bucureşti", a afirmat Firea.

Până în prezent, pentru cele 100 de autobuze electrice au fost organizate două licitaţii, ambele fiind anulate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri