Traficul rutier va fi restricţionat, duminică, pe Calea Giuleşti în condiţiile în care Stadionul Rapid va găzdui un eveniment dedicat împlinirii a 100 de ani de la înfiinţarea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti.

"Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 25 iunie, în intervalul orar 02,00 - 23,00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Giuleşti, segmentul de drum cuprins între Podul Grant şi Strada 9 Mai, cu devierea traficului pe arterele adiacente", informează Brigada Rutieră a Capitalei, conform Agerpres.ro.


Sursa: Politia Română

Ca rute alternative, se recomandă Calea Giuleşti - Strada 9 Mai - Calea Crângaşi; Calea Crângaşi - Strada Ceahlăul - Strada George Vâlsan - Calea Giuleşti.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie. Totodată, solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Harta cu restricţiile de trafic şi rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere a Capitalei - https://bpr.politiaromana.ro/.

Sursa foto: FlorinRO / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri