Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, și-a anunțat demisia. Redăm mai jos principalele sale declarații

Eduard Hellvig:

  • SRI s-a transformat în acest an, ca să poată acționa mai eficient pentru a proteja România(...) Rezultatele bune au apărut deja. Personal am satisfacția de a constata că structuriile strategice funcționează cu succes. Prin ceea ce conține și confirmă raportul SRI imi oferă sentimentul îndeplinirii tuturor obiectivelor de director SRI.
  • Este momentul să constat că obiectivele profesionale au fost îndeplinite. Pot să închei etapa de viață pe care am parcus-o în fruntea SRI. Încheierea mandatului meu e o decizie discutată deschis cu președintele României.
  • Închei aceasta etapă cu satisfacția că am făcut lucruri bune pentru cetățeni, pentru Romania si pentru SRI. Am indepartăt SRI de politică.

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că a luat act de retragerea lui Eduard Hellvig din funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) şi apreciază că mandatul acestuia a marcat "restaurarea credibilităţii şi modernizarea consistentă" a SRI.

"Am luat act de retragerea din funcţie a directorului Serviciului Român de Informaţii, domnul Eduard Hellvig, al cărui mandat a marcat restaurarea credibilităţii SRI şi modernizarea consistentă a instituţiei pe care a condus-o", afirmă şeful statului într-o declaraţie de presă.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri