Fiica celor doi soți uciși în explozia de la Crevedia, și soțul acesteia, au fost însoțiți de un poliţist la un imobil din zona unde au avut loc exploziile de la Crevedia, iar bărbatul ar fi folosit în mod nepermis telefonul mobil în zona în care au loc cercetări, devenind recalcitrant atunci când i s-a atras atenţia, informează, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, citat de Agerpres. Cei doi au filmat în curtea părinților uciși.

Fiica celor două victime spune că soțul ei s-a ales cu dosar penal, iar ea a fost bruscată, după ce au mers în curtea casei distruse de explozie.

"Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la cele două persoane care ar fi pătruns în locuinţa din Crevedia, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: La data de 29 august, unui bărbat şi unei femei li s-a permis accesul în imobilul părinţilor, pentru a hrăni animalele şi a lua câteva documente. Celor doi li s-a adus la cunoştinţă faptul că nu este permis să se efectueze imagini video, întrucât pătrund într-o zonă unde sunt desfăşurate cercetări. Cei doi au fost însoţiţi de un poliţist şi un pompier, iar în momentul în care ar fi folosit telefonul mobil, bărbatului i s-a atras atenţia că nu are voie să îl utilizeze, acesta devenind recalcitrant", arată sursa citată.

Bărbatul a fost evacuat din zonă şi dus la audieri.

El a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 întrucât a adresat expresii jignitoare poliţiştilor.


"Cu privire la informaţiile vehiculate în spaţiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de poliţişti, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor în timpul evenimentului", precizează IPJ Dâmboviţa.

Cele două persoane însoţite la imobilul respectiv sunt rudele familiei decedate în urma deflagraţiilor de sâmbătă seara.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri