Compania Municipală Iluminat Public anunţă pe SEAP licitaţie pentru închirierea unor decoraţiuni care să asigure iluminatul festiv, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe axa centrală şi în centrul Capitalei.

Valoarea estimată a contractului este de 3.352.000 lei, pentru o durată de trei luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 3 noiembrie, iar licitaţia se desfăşoară prin procedură deschisă accelerată.

Contractul vizează asigurarea iluminatului festiv şi crearea atmosferei specifice sărbătorilor de iarnă pentru axa centrală şi centrul oraşului, unde se vor desfăşura principalele evenimente specifice acestor sărbători.

"În acest an se vor închiria motive luminoase cu tema 'Sărbători de iarnă împreună în Bucureşti'", prevede anunţul.

Este vorba despre un total de 577 de elemente: şiruri, plase şi traversări luminoase, precum şi figurine luminoase.

Unde vor fi instalate luminițele de Crăciun anul acesta în București

Acestea vor fi instalate pe: bd. Magheru şi bd. Bălcescu, Calea Victoriei, bd. Aviatorilor, bd. I. C. Brătianu, Piaţa Romană, rond Charles de Gaulle, bd. Constantin Prezan, Piaţa Victoriei. Sectoarele au propriile lor luminițe de Crăciun.

Ofertanţii vor trebui să prezinte lista principalelor livrări/închirieri de produse efectuate în cursul unei perioade de până la cinci ani. Va trebui să rezulte că au livrat/închiriat produse similare, respectiv ornamente stradale pentru iluminat festiv, în valoare cumulată de minim 3.000.000 lei fără TVA la nivelul unuia sau mai multor contracte.

Contract pentru decorațiuni de Crăciun: leduri, perdele și figurine 3D

Un al doilea contract, în valoare estimată de 1.999.500 lei, vizează achiziţionarea decoraţiunilor pentru iluminat festiv. Este vorba despre: 150 de perdele cu cel puţin 200 de leduri; 300 de figurine 3D, în formă de sferă/stea/fug de nea/candelabru; 550 de echipamente de tip perdea, cu cel puţin 550 de leduri; 220 de şiruri cu cel puţin 120 de leduri.

Ofertanţii vor trebui să demonstreze că în ultimii cinci ani au livrat produse similare, respectiv ornamente stradale pentru iluminat festiv, în valoare cumulată de minim 1.500.000 lei fără TVA, la nivelul unuia sau mai multor contracte.

În vederea evaluării ofertelor, pentru ambele contracte, preţul va avea o pondere de 80%, gradul de protecţie va reprezenta 10%, iar termenul de livrare va fi tot 10%.

În 2020, 2021 și 2022, Primăria Municipiului București a folosit luminițele din anii trecuți, pentru a face economie Este vorba despre decorațiuni cumpărate în 2018, pentru aproximativ 6 milioane de lei. Montarea lor ar mai costa un milion, potrivit lui Nicușor Dan. Ca urmare, ar fi primul an din mandatul său când se folosesc luminițe noi.

Anul acesta, luminițele de Crăciun ar putea fi aprinse în București în seara zilei de vineri, 1 decembrie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri