Primăria Sectorului 2 a lansat în licitaţie contractul de execuţie şi proiectare pentru reamenajarea parcului şi insulei Plumbuita, valoarea investiţiei depăşind 80 de milioane de lei, a anunţat edilul Radu Mihaiu, citat de Agerpres.

"Planul e să încheiem contractele, să elaborăm restul de documentaţii şi să obţinem autorizaţia de construire peste iarnă, astfel încât anul viitor să intrăm în forţă cu lucrările la acest obiectiv. Deşi acum parcul are peste 20 de hectare, doar o mică parte din el e folosită. Oamenii se strâng strict în jurul locurilor de joacă şi a câtorva alei principale, restul e în mare parte ignorat", a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

El a menţionat că proiectul propus adaugă multe funcţiuni noi: foişoare în care părinţii să poată organiza zilele de naştere a celor mici, o fântână pietonală, aparate de joacă senzoriale, trasee de echilibristică, terenuri de sport, skate park, zonă de badminton, o pistă de alergare şi una de biciclete.


Radu Mihaiu a precizat că obiectivul principal al proiectului a fost "să facă uz de fiecare metru din acest parc şi să-l deschidă oamenilor".

Sursa foto: Captură video / Radu Mihaiu / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri