Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a autorizat toate protestele, inclusiv pe cele împotriva sa, însă nu a fost consultat nici oficial, nici neoficial în legătură cu cel al fermierilor şi transportatorilor.

"Primarul Municipiului Bucureşti are atribuţia de a autoriza proteste. Eu am autorizat toate protestele, inclusiv cele care au fost împotriva mea şi au fost vreo 20-30 (...). În opinia mea, este un drept al lor să protesteze", a spus Nicuşor Dan, la Realitatea Plus, după cum a scris Agerpres.

Întrebat referitor la gardurile care au fost puse în Piaţa Victoriei, primarul Capitalei a răspuns că sunt cele pe care le pune Jandarmeria de obicei pentru a departaja manifestanţii.

"Nu am trecut prin Piaţa Victoriei. Probabil că sunt nişte garduri pe care le pune Jandarmeria, aşa cum le pun ei de obicei, ca să departajeze oameni care pot avea opinii diferite", a afirmat Nicuşor Dan.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri