Târgurile de Paște anul acesta, ca an super-electoral, au ajuns să dureze aproape o lună de zile. Campioana ouălor și ornamentelor pascale pare să fie Primăria din Craiova, care va organiza un mega-târg de Paște între 19 aprilie și 12 mai, în plină campanie electorală, notează Digi 24. La București, în 2024, Paștele va fi sărbătorit mai discret sau deloc

Târgul anual din București, ajuns la a 12-e ediție, programat și anunțat să aibă loc în Parcul Carol I, în perioada 27 aprilie - 6 mai, a fost anulat în cursul zilei de marți prin voturile date de consilierii PSD și PNL.

Primăria Craiova, condusă de Lia Olguța Vasilescu (PSD) vrea să bată noi recorduri de audiență cu Târgul de Paște de anul acesta în Parcul Romanescu din localitate. Zeci, poate sute de mii de flori de primăvară au apărut în parc anul acesta, iar organizatorii au pregătit un târg grandios, cu multe surprize și cu program prelungit. Tema sărbătorilor pascale de anul acesta la Craiova este sugestiv și lasă loc de interpretări: “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”.

Mitropolia Olteniei este parte din organizarea evenimentului, prin sprijinul pe care-l va oferi pentru amenajarea scenei religioase a Învierii Domnului. Târgul Olguței din Craiova va avea parte de un roller coaster, de un autobuz supraetajat, un trenuleț, o roată gigant, bărci, carturi electrice, un sat medieval cu artiști ambulanți, parade de costume medievale, ateliere interactive pentru copii și multe spectacole.

Nici în Serviciul Electronic de Achiziții Publice, nici pe pagina de internet la Primăriei Craiova (la capitolul Achiziții Publice) nu sunt deloc informații despre costurile organizării acestui eveniment. Pe paginile sale de facebook, instagram și tiktok sunt însă mai multe imagini și anunțuri cu privire la Târgul de Paște.

Sursa foto: Facebook / Olguta Vasilescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri