Biblioteca de Management pentru oricine.

Ei bine, Internetul este intr-adevar o resursa nelimitata. Si, din cand, apar pionieri ambitiosi, care isi propun sa sistematizeze informatia disponibila online pentru a o face mai usor accesibila publicului larg.

Unul dintre acestia este si Carter McNamara, MBA, PhD, care a construit de la zero ManagementHelp.org. Site-ul isi propune sa fie o biblioteca de management exhaustiva, care contine mii de materiale sistematizate atent si repartizate pe o gama larga de teme.

Adresat in special organizatiilor non-profit, ManagementHelp.org se prezinta ca un director cuprinzand tutoriale, linkuri, prezentari si materiale ce pot fi descarcate, pe teme ca Business Planning, Operations Management, Personal Development sau Customer Satisfaction. Si acestea nu sunt decat cateva din cele peste 70 de sectiuni ale site-ului.

Deosebit de util, materialele prezentate pe site lamuresc si aspecte cu care mediul de business din Romania nu s-a obisnuit inca, cum ar fi organizarea si functionarea unui Board of Directors sau ce reprezinta misiunea / viziunea / valorile unei companii.

Va recomand ManagementHelp.org din tot sufletul si va asigur ca este unul dintre site-urile care merg adaugate intre linkurile voastre favorite.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Special »Setari Cookie-uri