O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie speciala cu doi invitati. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.11:30 - 12:15: O discutie interactiva cu Marius Dan, unul dintre fondatorii Tudor Personal Tailor, un business romanesc de un milion euro specializat in servicii de croitorie personalizata pentru barbati.

El se extinde, dupa trei ani de existenta, pe piata internationala, prin deschiderea unui magazin la Monaco la sfarsitul acestui an, iar pentru 2014 vizeaza City of London. "Au trecut trei ani, am confirmat, am atins o mie si ceva de clienti, oameni care revin. Spre sfarsitul anului, cel tarziu la inceputul anului viitor, vom deschide la Monaco. Avem un partener local care practic ne asigura intrarea pe piata si spatiul, si noi venim cu brandul, produsul si evident cu know-how-ul. Visul oricarui croitor este sa fie la Londra, si sigur in primavara anului viitor vom deschide un boutique chiar in City of London (centrul financiar al capitalei britanice - n.r.)".

12:15 - 12:50: Un dialog specialistul in coaching si resurse umane Mihaela Feodorof, managing partner Yourway. “In urma cu trei ani am pus intr-un raft din biblioteca toate multumirile si realizarile profesionale din lumea angajatului si am pornit pe un drum nou, al antreprenorului. Am petrecut in BRD - Groupe Societe Generale 16 ani, unde am coordonat echipa de recrutare acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari. Am asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani, implementand primul sistem de consultanta interna de resurse umane. In paralel, am reprezentat imaginea de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate. Am creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare, resurse care asigura planul de succesiune al bancii. Pe noul drum inceput cu Yourway am avut ocazia sa construiesc programe de dezvoltare organizationala pentru clientii din Business, sa consiliez tineri din ONG-uri studentesti sau multinationale si, nu in ultimul rand, sa dau viata primei linii de business care are ca scop identificarea si dezvoltarea potentialului copiilor", spune Mihaela Feodorof.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si