Tudor Popescu, un tanar de 28 de ani din Sibiu, student la marketing, a lansat un site unde cei dornici de calatorii la pret redus pot face autostopul online. Lansat de aproximativ o saptamana, site-ul are deja cateva zeci de utilizatori si a "bifat" deja si o oferta de a merge cu autostopul in strainatate: o cursa cu masina, de la Bucuresti la Paris, scrie Adevarul.

Tudor povesteste ca ideea i-a venit in urma cu cativa ani cand, student fiind in Germania, a descoperit acolo metoda, extrem de populara.

"Ideea am avut-o in urma cu multi ani, cand am fost in Germania, acolo am studiat 2 ani de zile arhitectura si aveam nevoie sa merg din Dortmund pana in Munchen, destul de departe, cam 600 de kilometri si aveam mai multe variante, una dintre ele a fost asta de a face autostopul online, care a fost cea mai ieftina si cea mai convenabila la momentul acela. In 2006 am cumparat domeniul autostopul.ro, cu gandul sa fac un site de genul asta. In 2006 cred ca publicul nu era pregatit pentru o astfel de revolutie a transportului si am tot amanat sa-l fac, mi-a fost si greu sa-l fac dar de un an lucrez si in sfarsit a iesit", povesteste Tudor.

Articolul integral aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Declaratia de la Sibiu - adoptata: 10 angajamente pentru liderii UE