Un fost comandant adjunct al Aeroportului Baneasa, Victor Harabagiu, care a ocupat functia respectiva pana in 2006, este noul director general al Aeroportului din Sibiu, in urma unui concurs, transmite agentia Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul Aeroportului Sibiu - aflat in subordinea Consiliului Judetean, procedura de selectie a noii echipe manageriale s-a incheiat, pentru functia de director general fiind admis Victor Harabagiu, care a obtinut, in urma probelor de concurs, un punctaj de 80,31.
Consilierul pe probleme de comunicare al presedintelui Consiliului Judetean Sibiu, Radu Nechit, a declarat, vineri, ca noul director general al Aeroportului Sibiu este inginer de aviatie, are 35 de ani si, pana in anul 2006, a fost comandant adjunct al Aeroportului Baneasa, ulterior lucrand in mediul privat.
In urma concursului organizat de catre Consiliul de Administratie al Aeroportului Sibiu, s-au mai ocupat posturile de director operational, director economic si director comercial. Functia de director operational a fost ocupata de catre Gheorghe Velicu, cel care a indeplinit acest rol si inaintea concursului si care a condus Aeroportul Sibiu, cu titlul de director interimar, de la demiterea fostului manager Augustin Sava.
Functia de director comercial a fost adjudecata de cea care a detinut-o si inainte de acest concurs, Cristina Iulia Ivancea.
Functia de director economic a fost obtinuta de catre Ovidiu Dionisie Nicoara, care a obtinut un punctaj mai mare decat fostul director economic al aeroportului Mariana Cetean.
La concurs a fost scoasa si functia de director tehnic, insa comisia de examinare a respins dosarele tuturor celor inscrisi pentru concurs, postul ramanand vacant.
In 21 octombrie, Consiliul de Administratie al Aeroportului Sibiu a anuntat scoaterea la concurs a tuturor celor cinci posturi de director din cadrul unitatii.
Postul de director general a devenit vacant dupa ce Augustin Sava a fost demis pentru "management defectuos".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri