Mai multe zboruri de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti (AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului.

Doua zboruri catre Munich si Frankfurt, programate la 6.45, respectiv 6.50, au fost anulate, in timp ce zboruri spre Istanbul si Londra au intarzieri de peste 45 de minute, scrie Mediafax.

Alte zboruri au intarzieri la decolare de 30 - 45 de minute, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

La sosiri au fost inregistrate putine intarzieri, de maxim jumatate de ora.

Atat pe Aeroportul Otopeni, cat si pe Baneasa, sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Citeste si:
Pericol in Capitala: schele smulse de vant dupa o vijelie de 10 minute
Pericol in Bucuresti: schele...

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

Meterorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati.

In acelasi interval, este cod galben de viscol in Constanta, Sibiu, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui si Iasi.

Citeste si:
Prognoza meteo joi 3 ianuarie: Ninsori si temperaturi mai scazute
Prognoza meteo joi 3...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Se anunta o vara de haos pe aeroporturile din Romania