Compania aeriana low-cost Blue Air a lansat zboruri intre Cluj Napoca si Bucuresti Cluj Napoca de la 90 de lei/segment cu taxe incluse si bagaj de cala, dar si catre Liverpool si Dublin.

Primul zbor intre cele doua orase a fost operat astazi, 3 iunie. Zborurile dus-intors intre Cluj Napoca si Bucuresti au loc in zilele de luni, marti, vineri si sambata, de la ora 17:15 (dus) si ora 7:30 (intors). Din 30 octombrie, Blue Air va avea cate doua zboruri pe zi intre cele doua orase interne.

Transport Bucuresti-Cluj Napoca Blue Air Tarom Tren Autocar
Pret 90 lei 90/180lei (in functie de zi) 69,6 lei 76 lei
Timp parcurs 50 minute 50 minute 9 h si 43 min 9 h

Zborurile Cluj Napoca-Bucuresti includ un bagaj de cala de cel mult 32 kg, un bagaj de mana de cel mult 10 kg si o gustare la bord.

Anterior, compania concurenta Wizz Air a anuntat introducerea zborurilor Cluj Napoca-Bucuresti din 22 iulie.

Totodata, Blue Air lanseaza astazi alte doua zboruri din Cluj Napoca catre Liverpool (luni, vineri) si Dublin (marti, sambata), de la 20 euro, respectiv 35 euro/segment, cu taxe incluse. Toate zborurile externe ale companiei includ un bagaj de mana de cel mult 10 kg. Bagajul de cala si gustarea la bord sunt achitate suplimentar, la alegerea pasagerilor.

"Deschiderea celor trei rute de la Cluj-Napoca catre Bucuresti, Liverpool si Dublin, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air din acest an. Activitatea noastra in Romania a intregistrat in continuare o crestere semnificativa, datorata in special faptului ca urmeaza sa avem o flota de 28 aeronave Boeing 737 pana la jumatatea lunii iunie", declara Gheorghe Racaru, director deneral Blue Air.

Blue Air a inceput de asemenea sa zboare intern intre Bucuresti si Iasi.

Prin lansarea zborurilor interne, companiile aeriene crestere concurenta cu atat cu Tarom, cat si cu CFR Calatori si companiile de transport autocar, la care o calatorie este in cele mai multe cazuri mai costisitoare decat un zbor cu o companie low cost.

Citeste si:
Blue Air lanseaza un program de abonamente, Blue Benefits
Blue Air sarbatoreste 15 ani...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la calatoriile cu avionul