Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna martie a anului viitor, trei curse noi spre Madrid, Koln si Liverpool, care vor fi operate de pe Aeroportul International Craiova la preturi incepand de la 99 de lei.

Incepand din luna decembrie, Wizz Air va aduce la Craiova o a doua aeronava - un Airbus A320, urmand sa fie angajate 36 de persoane, conform News.ro.

”Alocand a doua aeronava bazei noastre de la Craiova cream si mai multe locuri de munca si adaugam rute interesante retelei noastre”, a declarat, intr-o conferinta de presa, Joan Eidehagen, director marketing al Wizz Air.

Conducerea Consiliului Judetean Dolj a precizat ca pana la sfarsitul anului de pe Aeroportul International Craiova vor zbura aproximativ 200.000 de pasageri.

"Anuntul companiei Wizz Air completeaza tabloul unui an de succes. In 2016, au fost duse la bun sfarsit componente-cheie ale proiectului de reabilitare derulat prin fonduri europene, in valoare totala de peste 24 de milioane de euro, prin care am reusit sa imbunatatim infrastructura de miscare. Tot in acest an, numarul pasagerilor a cunoscut o ascensiune notabila, iar aeroportul si-a depasit deja propriul record, estimandu-se ca, la finele lui decembrie, va trece pragul de 200.000 de calatori", a afirmat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.

La sfarsitul lunii septembrie, Wizz Air anunta ca va opera de la Craiova doua curse, spre Paris si Venetia.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Aeroportul din Craiova creste numarul zborurilor catre 5 destinatii
Setari Cookie-uri