Citeste si

In decembrie 2015, DNA a blocat conturile agentiei Perfect Tour, ceeea ce a dus la pierderea a 80% din business-ul de 50 de milioane de euro. De asemenea, ulterior, in 2016, agentia a intrat in insolventa. Astfel, pentru a salva numele, Corina Pacuraru, proprietara agentiei Perfect Tour, a vandut sub forma de franciza brandul Perfect Tour. Acum, Perfect Tour este operat de firma Perfect Journey, detinuta de doi antreprenori, din care unu din Brasov.

"Nimeni nu ne-a cautat pe noi, eu am cautat disperata o solutie ca sa pot plati intrarile clientilor. Pe de o parte trebuia sa se ocupe cineva de oferte si de vanzari, pe de alta parte eu nu faceam altceva decat sa caut oameni cu bani care sa aiba incredere in mine, in brand si sa investeasca astfel incat sa nu ramana nimeni pe drum. Nu stiu cati indraznesc sa intre turism la marjele acestea de profit, cand facand comert sau altceva castigi mult mai mult, si mai ales sa intri intr-o combinatie cu cineva cu expunere, cu DNA. Iti trebuie ceva curaj si incredere in persoana care iti prezinta lucrul acesta", spune Corina Pacuraru, care momentan are rol de consultant in acest business.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: surasaki/Shutterstock.com