Cursele aeriene pe rutele Varsovia-Bucuresti, Timisoara-Bucuresti, Milano-Bucuresti si retur, precum si Constanta-Bucuresti au fost anulate, joi, din pricina conditiilor meteo si a vizibilitatii reduse, au declarat pentru NewsIn surse din cadrul AIHCB.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB), cursele companiei Lot pe rutele Varsovia-Bucuresti si retur au fost anulate din pricina cetii. Din aceleasi motive compania Alitalia a decis sa anuleze cursele Milano-Bucuresti de la ora 00.10 si Bucuresti-Milano 06.45.

Alte doua curse ale companiei Tarom, respectiv Bucuresti-Timisoara care trebuia sa decoleze la ora 09.00 si Timisoara-Bucuresti cu sosire la ora 11.30 au fost anulate. De asemenea, aeronava companiei Carpatair care efectua cursa Constanta-Bucuresti a fost anulata datorita conditiilor meteo nefavorabile.

Alte patru aeronave nu au putut ateriza, miercuri, pe Aeroportul Henri Coanda din pricina vremii nefavorabile si a vizibilitatii reduse, iar mai multe curse nationale si internationale au avut intarzieri de pana la o ora.