Wizz Air anunta lansarea unei noi destinatii de city break, Liverpool, in Marea Britanie, disponibila din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Cursele Wizz Air spre Liverpool vor incepe din 29 octombrie 2018, iar pasagerii vor avea la dispozitie trei zboruri saptamanale din Bucuresti si cate doua din Cluj-Napoca si Iasi. Tariful unui bilet incepe de la 109 lei.

"Extinderea retelei de zbor din Romania a devenit un proces continuu si anuntam frecvent destinatii noi. Liverpool, populara metropola britanica are multe de oferit turistilor, de la multitudinea de evenimente moderne gazduite la trecutul sau cultural si economic. Suntem nerabdatori sa ii intampinam la bord pe pasagerii nostri spre aceasta destinatie incepand cu 29 octombrie", a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications.

Liverpool este unul dintre cele mai populare orase din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut in special pentru performantele echipelor de fotbal, FC Liverpool si FC Everton, si a faptului ca acolo s-a format legendara trupa The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o mostenire culturala considerabila si gazduieste, printre altele, cea mai mare catedrala anglicana din Marea Britanie si prima biblioteca publica.

Noua destinatie anuntata este al patrulea oras englezesc disponibil in reteaua extinsa Wizz, care ofera 144 de rute catre 22 de tari din intreaga Europa si dincolo de granitele ei.

In 2018, 24 de noi rute au fost deja anuntate din Romania, spre destinatii populare precum Atena din Bucuresti si Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iasi. Wizz Air opereaza de pe zece aeroporturi din Romania cu o flota tanara formata din 25 de aparate de zbor.

Citeste si: Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Marea Britanie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri