Christian Tour a majorat asigurarea in caz de insolventa de la 3 milioane de euro, la 5 milioane de euro. Polita de asigurare acopera atat turistii care isi cumpara vacantele din sediile agentiei ori de la partenerii Christian Tour, cat si pe cei care prefera varianta online de a-si rezerva vacanta.

"Este firesc sa facem acest demers in conditiile in care in primul trimestru din 2019 am inregistrat o crestere a vanzarilor de 38% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Punem aceasta crestere atat pe seama vanzarilor directe, pentru ca turistii romani au incredere in brandul Christian Tour, dar mai ales datorita vanzarii de vacante prin intermediul agentiilor partenere, care nu vor sa riste si se orienteaza catre turoperatori mari, cu vechime, experienta si stabilitate financiara", a declarat Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Noua polita de asigurare incheiata de Christian Tour este valabila incepand cu data de 30 martie 2019.

Pentru sezonul 2019, Christian Tour a contractat 125.000 de locuri pe avioanele charter, cu 33% mai multe fata de sezonul 2018. Antalya este destinatia catre care compania va opera cele mai multe zboruri charter, cu plecare de pe principalele aeroporturi din tara (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Targu Mures, Iasi). De asemenea, compania va opera zboruri charter si catre destinatii din Grecia, Egipt, Tunisia si Spania.

"Nu poti sa spui ca esti touroperator in adevaratul sens al cuvantului si sa anunti ca zbori cu zece avioane pe saptamana in sezon, dar sa ai o polita de asigurare de 100.000 de euro. Ce garantii le oferi turistilor in aceste conditii? Cati dintre ei isi pot recupera banii in cazul unui faliment? Le recomandam turistilor sa fie atenti la aceste detalii care fac diferenta, atunci cand decid de la cine isi cumpara vacanta", a mai spus Cristian Pandel.

Citeste si:
Black Friday: vacante cu 50% reducere in Turcia, Grecia sau Spania
Black Friday: vacante cu 50%...

Christian Tour detine 40 de agentii proprii in Romania, fiind prezent si in strainatate, in Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania si in Statele Unite ale Americii (divizia online).

Christian Tour a incheiat anul 2018 cu vanzari nete de aproximativ 85 de milioane de euro.

Citeste si: Top 10 cele mai cautate destinatii de Paste. Care sunt cele mai ieftine

Citeste si:
Preturile mici si vremea buna umplu charterele si in septembrie
Preturile mici si vremea buna...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Vacante la jumatate de pret la targul de turism din acest weekend