Compania aeriană Tarom reia operarea zborurilor de dimineață de pe Aeroportul Internațional Cluj către București. Începând cu data de 8 Iunie 2020, compania Tarom reintroduce în programul zborurilor o frecvență în plus, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Prin urmare, aceste zboruri vor fi operate după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Oră plecare

Oră sosire

Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ)

luni, miercuri, vineri

Din data de 08.06.2020

07:05

08:15

Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP)

luni, miercuri, vineri

Din data de 08.06.2020

08:40

09:50

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Cluj sunt operate de compania Tarom zboruri zilnice către București după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Oră plecare

Oră sosire

Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP)

luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică

19:40

20:35

Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ)

luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică

18:05

19:00

Biletele sunt puse în vânzare și se pot rezerva on-line pe site-ul companiei Tarom.

Având în vedere starea de alertă și măsurile obligatorii care trebuie respectate pe aeroport pentru limitarea răspândirii Covid -19, pasagerii trebuie să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu 3 ore înainte de zbor.

Tarom a estimat pierderi de 171,37 milioane lei pentru 2019, la venituri totale de 1,51 miliarde lei. În 2018, Tarom a avut pierderi de 182,77 milioane lei şi venituri totale de 1,38 miliarde lei, potrivit datelor raportate Ministerului de Finanţe. Cheltuielile totale au fost aprobate la nivelul de 1,68 miliarde lei. Tarom a transportat în 2018 circa 2,9 milioane de pasageri, cei mai mulţi pasageri din ultimul deceniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri