Furnizorul de solutii de comert electronic Gecad ePayment, agentia de turism Millenium Tour si distribuitorul de produse IT Amadeus au introdus optiunea de plata online prin card bancar pentru bilete de avion, au declarat reprezentanti ai Gecad.

Tranzactiile pentru procurarea biletelor de avion vor fi procesate prin solutia ePayment care comunica direct cu sistemul de rezervari online Amadeus Agency Internet Engine (ePower) integrat pe un site, informeaza NewsIn.

In septembrie 2006, 54% dintre europenii ce au facut achizitii online au ales pachete turistice – cazare si transport, prima optiune dupa biletele la spectacole sau concerte. in Romania, platile online pentru rezervari de cazare sau transport (avion, autocar, masini) sunt de asemenea in topul serviciilor cumparate online. Aproximativ 25% dintre tranzactiile online prin card din 2006 procesate prin Gecad ePayment au fost pentru astfel de servicii, au aratat reprezentatii companiei.

“Turismul este un segment strategic pentru dezvoltarea comertului electronic pentru ca publicul care achizitioneaza pachete turistice este cel mai familiarizat cu sistemul de comanda online. Colaborarea cu Millennium Tour si Amadeus Romania face posibila promovarea catre un public si mai larg a platilor online prin card, acestea definind de fapt comertul electronic”, a declarat Carmen Sebe, director la Gecad ePayment.

Proiectul paravion.ro este unul special ce integreaza cea mai utilizata solutie de rezervari on-line – Amadeus Agency Internet Engine (ePower) - si un sistem de procesare a platilor online prin card bancar - ePayment. Cele doua solutii comunica direct, ceea ce inseamna ca actualizarea comenzilor si sincronizarea detaliilor de plata se face in timp real. Utilizatorul poate sa pastreze permanent controlul rezervarilor si platilor sale. in plus, beneficiaza de toate instrumentele ePayment de protectie antifrauda, administrare a comenzilor si suport pentru clienti.

Dupa selectarea destinatiei si a metodei de plata prin card bancar, cumparatorul intra in paginile securizate ale solutiei de procesare. Se completeaza datele de card si comanda este finalizata.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
A fost lansat primul serviciu de check-in de tip 'pop up'