Rețeaua de case de vacanță Kub a înregistrat un grad de ocupare peste 80% în timpul săptămânii, chiar din primele luni de când s-au lansat, datorită valului de „Work from Home”, implicit flexibilității pe care acesta o oferă, făcând față pandemiei.

Astfel, oamenii având posibilitatea de a lucra de oriunde, majoritatea au ales sejururi pe timpul săptămânii în zone montane, pentru a petrece timp cât mai mult în aer liber și pentru a lucra în natură, într-un mediu relaxat. Pentru rețeaua de case de vacanță Rentakub a fost anul în care solicitările s-au îndreptat către sejururi în cursul săptămânii, ajungând chiar peste 80%.

Din vara acestui an, Rentakub a înregistrat solicitări multe, în anumite perioade depășind capacitatea pe care o aveau disponibilă, tocmai pentru că oamenii își doreau să iasă în natură, dar în același timp să fie cazați într-un loc mai izolat și sigur. Astfel, turiștii puteau rezerva Kub-ul exclusiv online și primeau un cod de acces de pe platformă, cu o zi înainte de cazare, iar cu acest cod accesau casa de vacanță pe care au rezervat-o.

Chiar dacă a fost un an dificil pentru noi, cei din turism, am continuat dezvoltarea, și chiar am lansat la finalul lunii noiembrie platforma Rentakub.com dedicată exclusiv rezervării caselor de vacanță din România, care se închiriază în regim hotelier, pentru că am observat o creștere a interesului din partea turiștilor, cât și din partea celor care construiesc case de vacanță și mi-am propus să inovăm în continuare în turism.

Costi Zărnescu – fondator Rentakub

Ca plan pentru dezvoltare în 2021, fondatorul Rentakub își propune să dezvolte platforma recent lansată – Rentakub.com, o platformă de booking exclusiv pentru case de vacanță care se închiriază integral, în regim hotelier. Platforma acționează ca un marketplace unde se regăsesc Kub-urile din rețeaua Rentakub pregătite de a primi turiști sau pur și simplu, case de vacanță care vor să se listeze într-o platformă destinată exclusiv caselor de vacanță, care se pot închiria integral. Investiția inițială în dezvoltarea platformei se ridică la aproximativ 10.000 euro, iar în acest moment casele de vacanță se pot lista în platformă pentru atragerea de noi turiști.

Rentakub este o rețea de case de vacanță în forma unor Kub-uri de lemn, în care turistul se simte ca în propria casă de vacanță pe care o împarte cu prietenii sau cu familia, o modalitate de a fi în mijlocul naturii, fără să sacrifice partea de confort, un concept întâlnit frecvent în țările nordice. În acest moment sunt prezente case de vacanță ce fac parte din rețeaua Rentakub în Bacău, Băile Felix, Râșnov, Slănic Moldova, Bran, Cluj și Constanța.

Sursa foto: Rentakub.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri