Verile din România sunt un chin pentru cei care nu suportă căldura. Unii merg la mare sau la piscine pentru a se răcori, dar tot nu scapă de soare și radiațiile nocive din mijlocul verii. Alții se „ascund” în mall-uri sau stau acasă sub aparatul de aer condiționat.

Dar mai sunt câteva alternative pentru a vă ascunde și de căldură, dar și de soarele arzător. Unele ar fi în afara țării, dar nu duce nici România lipsă de locuri în care te poți ascunde de temperaturile chinuitoare ale verii.

În unele locuri, chiar vei avea nevoie de haine groase, deoarece climatul acestor locuri nu-ți permit să mai stai doar în tricou și pantaloni scurți. Unii vor simți chiar nevoia de a pune geaca pe ei.

Am inclus în acest top cinci locuri în care puteți merge ca turist, undeva în natură și unde aveți ceva de văzut sau de făcut, nu doar să vă refugiați de soare și caniculă.

Puteți începe să vizionați galeria dând CLICK AICI.

Sursa foto: SalinaTurda.eu - Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri