Multe destinații turistice care îi fascinează pe iubitorii de călătorii din întreaga lume au devenit celebre și pentru apariția lor în unele dintre cele mai cunoscute producții cinematografice și de televiziune.

Unele dintre ele au apărut în filme precum Războiul Stelelor, Urzeala Tronurilor, Stăpânul Inelelor, Indiana Jones, Harry Potter și multe altele.

Aceste destinații atrăgeau și de la sine vizitatori, dar este indubitabil faptul că faima lor a explodat după ce fanii unor filme și seriale au realizat că locurile fantastice din producțiile lor îndrăgite sunt locuri care există în realitate și care pot fi vizitate.

Am ales cinci dintre cele mai cunoscute destinații turistice care și-au făcut apariția în mai multe producții și al căror potențial a fost stimulat de filmele și serialele în care au apărut.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri