Turoperatorul ucrainean Join UP!, lansat pe piața locală în toamna anului trecut, pune la dispoziția românilor pachete de vacanțe Early Booking, cu destinația Egipt, cu reducere de până la 45%.

Destinațiile oferite de Join UP! Sunt Hurghada și Sharm el Sheik, două dintre cele mai căutate locații de vacanță din Egipt, iar rezervările la care se aplică discount se pot face până pe 22 august. Ofertele includ zbor cu avionul, masă, în funcție de pachetul ales, transferuri de la aeroport la cazare, dar și taxele de aeroport, iar plata se face astfel: 10% imediat după confirmarea rezervării, restul sumei fiind achitată cel târziu cu 14 zile înainte de plecare. Oferta Join UP! includ hoteluri de 4 și 5 stele.

Oferte Early Booking în Egipt

Hurghada

  • Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh 5* - de la 565 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
  • Steigenberger Aqua Magic 5*- de la 575 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
  • Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5* - de la 579 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
  • Titanic Palace Resort 5*- de la 583 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive

Sharm el Sheikh

  • Charmillion Club Aqua Park 4* - de la 534 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
  • Naama Bay Hotel Resort 5* - de la 564 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
  • Pickalbatros Laguna Vista Beach Resort 5* - de la 736 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
  • Stella Di Mare Beach Hotel 5* - de la 808 euro/ pers în cameră dublă, cu Premium All Inclusive

De la lansarea Join UP! România, aproximativ 15.500 de turiști și-au petrecut vacanța prin serviciile turoperatorului. 80% dintre turiști sunt români, iar restul sunt ucraineni și moldoveni, care locuiesc aproape de graniță și aleg zboruri care pleacă din Iași și din Suceava. Turoperatorul ucrainean estimează că până la finalul acestui an 50.000 de turiști vor fi folosit serviciile puse la dispoziție.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri