După câțiva ani în care charterele către destinații exotice nu au mai fost la maximul lor, Eturia lansează în această toamnă pachete speciale cu zboruri charter către Maldive, Kenya și Zanzibar, acestea operând în lunile de iarnă.

Cu o tradiție începută încă dinainte de pandemie, anul acesta zborurile charter spre cele trei destinații exotice - Zanzibar, Maldive și Kenya - încep din decembrie și țin până în februarie. Pachetele includ zboruri charter din București cu bagaj de cală, transferuri, serviciu telefonic de urgențe 24/7, cazare cu mesele incluse in program si asigurare de călătorie pentru circuitele Share a Trip.

Tarifele diferă, în funcție de destinație, perioada călătoriei sau tipul vacanței solicitate: sejur plajă sau circuit Share a Trip. Astfel, turiștii se pot relaxa în Zanzibar achiziționând pachete începând de la 1.150 euro/persoană/pachet, pot descoperi sălbăticia Kenyei într-un pachet care pornește de 1.350 euro/persoană sau se pot bucura de insulele maldiviene, cu plecări începând de la 1.490 euro/persoană.

“În plus, pentru cei care vor să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă în Laponia, în luna decembrie avem planificate 4 chartere către Țara lui Moș Crăciun, astfel încât turiștii se pot bucura de un Crăciun autentic și memorabil în mijlocul peisajului fermecător al Laponiei, „ declară Ana Maria Gherasim, director de vânzări Eturia

De asemenea, pe lângă cele 3 destinații menționate mai sus, în contextul creșterii reale a interesului românilor pentru achiziționarea de vacanțe pentru Crăciunul și Revelionul 2024, Eturia a pus pe piață și ofertele sezonului rece.

“Încă de la începutul lunii septembrie am observat o creștere semnificativă a cererilor pentru vacanțele de iarnă, comparativ cu anul trecut. Această creștere poate fi atribuită dorinței oamenilor de a recupera timpul pierdut. După o perioadă lungă de restricții și incertitudini, oamenii se simt acum mult mai încrezători și mai dornici să-și planifice vacanțele de iarnă cu mult timp înainte, prin urmare am lansat promoția de Crăciun și Revelion cu reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană. Destinații precum SUA, Thailanda, Indonezia, Mexic sau Vietnam sunt doar câteva din destinațiile aflate în topul preferinților românilor când vine vorba de sejurul de iarnă, “ declară Ana Maria Gherasim.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică oriunde pe glob. Dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează cu parteneri locali, Eturia are consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri