O istorie bogată care se întinde pe două secole, un patrimoniu arhitectural impresionant și o oportunitate de investiție ce poate schimba cursul turismului românesc - asta reprezintă proiectul ambitios pe care îl propune Hotelul Traian.

Cu o istorie de peste două secole, Hotelul Traian, situat în pitorescul oraș Băile Herculane, este mai mult decât o clădire - este o mărturie a trecutului glorios al României. Până în prezent, acest monument arhitectural a fost un martor al istoriei și al întâlnirilor ilustre, găzduind personalități de rang înalt din întreaga lume.

MBI Group, cunoscut pentru viziunea sa ambițioasă și pentru proiecte de succes, a luat decizia de a reda acestui hotel istoric gloria de odinioară. Proiectul presupune o investiție totală de 9.000.000 de euro pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea hotelului. Din această sumă, 6.000.000 de euro reprezintă aportul Grupului MBI, sumă ce va fi investită pe o perioadă de 3 ani.

Ce face acest proiect cu adevărat special este oportunitatea oferită investitorilor de a se alătura acestei călătorii în timp și spațiu. Hotelul Traian lansează o campanie de crowdfunding hibrid, în care fiecare investitor poate contribui cu o sumă de 15.000 de euro și, în schimb, va primi drept de proprietate asupra cotei indivize și drept de proprietate periodică, destinată petrecerii unui sejur pe an, pentru două persoane, în acest edificiu istoric și multe alte beneficii.

Investitorii vor face parte din istoria acestui loc emblematic, având privilegiul de a se caza într-un hotel cu o arhitectură neoclasică distinsă și de a se bucura de servicii de lux. Mai mult, vor avea acces gratuit la zonele SPA ale hotelului pe tot parcursul anului și vor beneficia anual de o evaluare medicală și recomandare de tratament în centrul de tratament al hotelului.

Un Proiect Cu Impact Social și Economic

Hotelul Traian din Băile Herculane nu este doar o oportunitate de investiții, ci și un proiect cu beneficii extinse. Prin participarea lor, investitorii contribuie la dezvoltarea economică și turistică a zonei, la conservarea patrimoniului istoric și la crearea de locuri de muncă.

Un aspect esențial al acestui proiect este conservarea și promovarea patrimoniului istoric și arhitectural al României. Hotelul Traian va deveni un punct de atracție cultural și istoric pentru Băile Herculane, contribuind la dezvoltarea turismului în zonă și la crearea de noi locuri de muncă.

Această oportunitate de a face parte dintr-un proiect de referință în turismul românesc, care pune în valoare istoria și cultura țării noastre, este fără precedent.

Pentru mai multe informații despre această oportunitate de investiție în Hotelul Traian, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon de mai jos.
Bogdan Mișcoci – Inițiator & Director Dezvoltare
Email: hello@hoteltraianherculane.ro
Telefon: +40 770 129 592
Website: https://www.hoteltraianherculane.ro/

Sursa foto: hoteltraianherculane.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri