Wizz Air a anunțat că reia de pe aeroportul Henri Coandă, zborurile între Bucureşti şi Salzburg, una dintre cele mai populare destinații turistice austriece, această rută îmbunătăţind conectivitatea între România şi Austria.

"Suntem încântaţi să relansăm ruta noastră din Bucureşti către Salzburg, oferind călătorilor români posibilitatea de a explora acest oraş istoric, bogat din punct de vedere cultural", a declarat, într-un comunicat remis redacție, Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Salzburg, renumit pentru peisajele sale pitoreşti şi patrimoniul cultural bogat, cuibărit în uimitorii Alpi austrieci, atrage călătorii cu centrul său vechi fermecător. Vizitatorii pot explora locul de naştere al lui Mozart, explorând repere emblematice, cum ar fi Cetatea Hohensalzburg, Palatul Mirabell şi captivanta Catedrală din Salzburg. Scena vibrantă a artelor din oraş, faimoasele festivaluri de muzică clasică şi preparatele culinare delicioase promit o experienţă de neuitat pentru fiecare călător.

WizzAir(Sursa foto: WizzAir)

De asemenea, cei care vizitează Salzburg se pot bucura de aventuri palpitante la schi, în mijlocul impresionanţilor Alpi austrieci. Cu acces uşor la staţiuni de schi de top, cum ar fi Ski amade, există ceva pentru fiecare nivel de îndemânare. De la pârtii cu dificultate redusă, perfecte pentru familii, la trasee dificile pentru schiorii experimentaţi, Salzburg este un paradis pentru iubitorii sporturilor de iarnă, se mai spune în comunicat.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 205 de aeronave Airbus A320 şi A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife reduse, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 60,3 milioane de pasageri în 2023.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Sursa foto: Wizz Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri