Biroul pentru Turism si Tineret (BTT) intentioneaza incheierea unui contract de asociere in participatiune pentru Complexul Forum din Costinesti, evaluat la peste 2,8 milioane euro, principalul favorit pentru aceasta asociere fiind SC Perla Majestic SA, care detine alte sapte hoteluri pe litoral.
Propunerea de realizare a acestei asocieri se va afla pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor (AGA), din 27 august, iar motivul il reprezinta "pierderile inregistrate de Complexul Hotelier Forum in ultimii ani", a declarat, pentru NewsIn, directorul BTT, Narciz Apas.

Initial, pentru asocierea in participatiune si-a aratat interesul si SC Turism Neptun SRL, dar "dintre cei doi ofertanti, doar SC Perla Majestic SA a raspuns la cererea SC BTT SA si a depus studiul de fezabilitate din care sa rezulte natura investitiilor pe care urmeaza sa le realizeze in cadrul contractului de asociere, precum si estimarea cotei de profit pe care ar urma sa o incaseze SC BTT SA din asociere", a adaugat Apas.

Afacerea a fost confirmata si de catre reprezentantii Perla Majetic. "Dorim sa ridicam gradul de confort al hotelului, sa il aducem la trei stele. Nu putem insa preciza in acest moment care va fi suma pe care noi ar urma sa o investim", a declarat, pentru NewsIn, directorul de marketing, al Perla Majestic SA, Lucian Motreanu.

Lucian Motreanu a precizat ca studieaza posibilitatea ca, in viitor, Complexul Forum sa devina parte a grupului Majestic. In acest moment, hotelul Forum este omologat la doua stele.

Perla Majetic detine un lant de sapte hoteluri pe litoral, Majestic Mamaia, Olimp, Jupiter, Complex Perla din Mamaia, Coral Beach, Hotel Select si Hotel Hebe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri