Compania aeriana low cost Myair va opera, din luna octombrie, patru zboruri noi, spre Genova, Torino si Ancona, si intentioneaza ca, dupa marirea flotei, care va ajunge la patru avioane, sa opereze si curse interne, au declarat reprezentantii companiei.

Myair va achizitiona pana la sfarsitul anului un al doilea avion, iar pana in primavara anului viitor intentioneaza sa mai cumpere alte doua, urmand sa opereze pe viitor si zboruri interne, a spus administratorul delegat al Myair, Michael Harrington.

Incepand din decembrie, compania va opera cu doua aeronave Airbus 320, dar va folosi si avioane cu baza la Milano, pentru zboruri intre Bucuresti si orasele italiene.

"In prima faza vom achizitiona un al doilea avion, iar apoi, in colaborare cu autoritatile, care trebuie sa ne dea spatiu de parcare si alte utilitati, vom mai aduce alte doua aeroneve, in primavara viitoare", a spus Harrington.

Acesta a adaugat ca in urma unor studii,compania intentioneaza sa opereze si pe rute interne.

Potrivit oficialilor companiei, Myair va opera, momentan, patru zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti-Bruxelles, desi are capacitatea de a oferi curse zilnic, iar spre Torino, Genova si Ancona. Zborurile vor avea o frecventa de trei pe saptamana.

In prezent, Myair mai opereaza curse spre Catania, Milano, Bari, Venezia, Roma, Napoli, Bologna, Barcelona si Paris Charles de Gaulle.

Myair este prima companie low cost din Romania, care si-a infiintat baza in Bucuresti in 2001.

In 2006, Myair a avut un numar de 217039 de calatori, iar in primele noua luni din 2007, a inregistrat 286.619 pasageri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si