CFR Calatori va suplimenta numarul de trenuri spre litoral in perioada 29 aprilie – 4 mai 2008, cu prilejul minivacantei de 1 mai.

Astfel, CFR Calatori va suplimenta trenurile de pe ruta Bucuresti - Mangalia si Bucuresti - Constanta cu plecare din Gara Obor si Gara de Nord .

In perioada 23 aprilie - 4 mai 2008, vor fi suplimentate zilnic cu aproximativ 20 de vagoane si trenurile de calatori care vor circula cu plecare din statiile Bucuresti Nord, Brasov si Suceava care au ca destinatie litoralul romanesc.

De asemenea, in data de 26 aprilie, agentiile de voiaj, care in mod normal au program de lucru sambata, vor fi deschise, iar in zilele 28 aprilie si 1 mai 2008 agentiile de voiaj CFR vor fi inchise.

Executivul a decis, in sedinta de luni, ca ziua de vineri, 2 mai - ziua care leaga sarbatoarea de 1 Mai de sfarsitul de saptamana - sa fie zi nelucratoare pentru bugetari, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru. Ziua declarata nelucratoare va fi recuperata sambata, 24 mai.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
[FOTO] Reportaj: "D-ale carnavalului" in trenul navetistilor
Setari Cookie-uri