easyJet lanseaza 14 noi rute in Europa

Operatorul cu tarife scazute easyJet va inaugura 14 noi rute in Europa in 2009, noua dintre acestea urmand a fi operate de pe aeroporturi regionale din Regatul Unit.

Noile destinatii ce urmeaza a fi lansate de operatorul britanic sunt: Newcastle - Malta (2 aprilie), Bristol - Corfu (22 mai), Bristol -Bastia (24 mai), Liverpool -Dubrovnik (2 iunie), Liverpool- Napoli (1 iunie), Liverpool - Bordeaux (2 iunie), Manchester -Corfu (4 mai -7 august), Manchester - Atena (1 august), Manchester - Bastia (9 august), Geneva -Dubrovnik (6 iulie), Berlin -Dubrovnik (12 iulie), Basel -Bordeaux (20 iunie), CDG -Ajaccio (11 iulie), Bilbao -Ibiza (22 iunie).

Preturile pentru noile rute vor incepe de la 22,99 lire sterline (44,78 lire cu retur) cu toate taxele incluse.

Ca parte a extinderii operatiunilor sale, easyJet va mai plasa cate un avion atat la Liverpool, incepand cu 1 iunie, cat si la Manchester, incepand cu 4 august.

„Incepem acest an cu 14 rute noi care vor fi populare celor care vor sa calatoreasca spre destinatii insorite, sau celor care vor sa exploreze orase dar si celor care calatoresc in interes de afaceri”, a declarat CEO-ul easyJet, Andy Harrison.

easyJet este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, avand in prezent 166 de aeronave care acopera 400 de rute intre 109 aeroporturi din 27 de tari.

easyJet a transportat 44 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri