Agentia de turism Perfect Tour mizeaza pe o crestere de doar 15% a afacerilor in acest an, pana la 27,6 milioane euro, desi in luna decembrie a anului trecut oficialii companiei estimau afaceri cu pana la 60% mai mari in 2009.

"In contextul actual, cu o rata a somajului in crestere, cu falimente si bugete de calatorie in scadere, nu mai vizam pe dublarea cifrei de afaceri, asa cum s-a intamplat in fiecare an pana acum. O crestere de 15% si o imbunatatire a cotei de piata sunt obiectivele care ne-ar multumi”, declara Corina Pacuraru (foto), director general Perfect Tour.

Tot in acest an, agentia de turism isi propune crestere portofolilui de clienti pe segmentul corporate care reprezinta in momentul de fata 40 de companii.

In 2008, prin cele 12 filiale operationale din Romania, compania a deservit peste 50.000 de clienti, raportand o cifra de afaceri de 24 milioane euro.

In numai 5 ani de prezenta pe piata, Perfect Tour si-a deschis, pe langa sediul central din Bucuresti, 12 filiale proprii in principalele orase din Romania, devenind astfel agentia touroperatoare care a cunoscut cea mai rapida dezvoltare din industria turismului.

Agentia Perfect Tour s-a infiintat in 2001 la Brasov, iar in 2004 a fost preluata de Corina Pacuraru.

Perfect Tour este agent autorizat al touroperatorilor internationali TUI, Neckermann, Dertour, GTA, cat si a liniilor de coaziera Costa si Carnival.

In 2008 a devenit G.S.A. pentru Rail Europe in Romania. Agentia functioneaza prin cele 3 divizii: Premium, Low Cost (reteaua Pelegrin in 46 de locatii in toata tara) si Online (RezervareBileteAvion.ro), avand peste 100 de angajati.

Perfect Tour concureaza pe aceasta piata cu companii precum Happy Tour, Paralela 45, Eximtur, Alto Tours sau Prestige Tours.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
COVID-19 | Valabilitatea voucherelor de vacanță se prelungește până anul viitor
Setari Cookie-uri