Ministrul turismului, Elena Udrea, se va intalni, la Tel-Aviv, cu cei mai importanti actori de pe piata de turism din Israel, precum si cu investitori in domeniu, a anuntat Ministerul Turismului.

"Este vorba de reprezentanti ai unor hoteluri, companii de transport sau parteneri ai acestora, agentii de turism si turoperatori pe segmente diverse, de la turismul religios pana la cel de aventura, destinat in special tinerilor", se arata in comunicatul ministerului.

Potrivit sursei citate, Elena Udrea (foto) si ministrul afacerilor externe, Cristian Diaconescu, fac parte din delegatia romana care il va insoti pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, in vizita de stat in Israel, in perioada 31 mai - 2 iunie 2009.

Elena Udrea va participa la intalnirile oficiale ale delegatiei romane cu seful statului israelian, Shimon Peres, cu primul ministru Benjamin Netanyahu si cu Reuven Rivlin, presedinte al Knesset-ului Statului Israel.

De asemenea, ministrul turismului va participa si la o intalnire a sefului statului cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Israel, moment marcat printr-o ceremonie de decorare a unor personalitati romano-israeliene cu prilejul aniversarii a 60 de ani de relatii diplomatice neintrerupte intre Romania si Israel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Valcov, familia Cosma, Udrea si Bica scapa de condamnari