Plata asigurarii pentru un an si reduceri de pana la 10% - ofertele speciale ale antreprenorilor lansate ieri pentru cei care contracteaza o vila sau un apartament intr-un complex rezidential, din cele prezente la Targul de vile de la Sofitel.

Primele apartamente din complexul Baneasa vor fi scoase la vanzare luna viitoare, finalizarea acestora fiind estimata pentru anul viitor. Cel mai ieftin apartament din cele 227 cate vor fi construite in cele zece cladiri din complexul amintit costa 181.500 euro, pret in care sunt incluse boxa si garajul, exclusiv TVA. Suprafata desfasurata totala a apartamentului in acest caz este de 105,5 metri patrati, in componenta sa fiind incluse din start livingul/diningul, zona de dressing, baile si bucataria si un dormitor. Pentru pachetul apartament cu un dormitor, garaj si terasa (cu o suprafata de de pana la 40,6 mp), pretul ajunge pana la maximum 222.000 euro, fara TVA. Pentru apartamentele cu trei dormitoare, cu o dimensiune cuprinsa intre 280 si 324 mp, terasa de pana la 243 mp, boxa si garaj trebuie sa dispuneti de 955.000 euro, exclusiv TVA.


Oferte si pentru cei cu mai putini bani

Exista oferte pentru cei cu mai putina dare de mana, situate in zona de nord a Bucurestiului. Astfel, in cazul ansamblului Straulesti, pe malul lacului Grivita, pretul metrului patrat construit este de circa 900 euro, plus TVA. Complexul va cuprinde 36 de locuinte colective, cu o suprafata disponibila de 211 metri patrati, fiecare vila dispunand de 200 mp de teren, precum si de bucatarie si baie complet echipate. In zona Pajura va fi dezvoltat complexul Dana Nord, care este un imobil cu cinci etaje si 74 de apartamente. Pretul unui apartament este de 1.000 euro pe metru patrat plus TVA, la care se adauga si 500 euro pe metru patrat pentru terasa. Tot in partea de nord a Capitalei, in apropierea Parcului Herastrau urmeaza sa se finalizeze pana la finele primului trimestru al anului viitor complexul Grand Residence, care presupune constructia a trei blocuri de cate sase etaje. Un alt proiect din apropierea Bucurestiului este complexul rezidential Swan Lake Village, de pe soseaua Cernica, format din 58 de vile. Pretul unei vile variaza de la 220.00 la 250.000 euro, proiectul urmand sa fie finalizat in maximum doi ani. In zona Pietei Regina Maria se construieste un bloc de locuinte de lux de cinci etaje. Un metru patrat de constructie va costa 1.300-1.500 euro, la un etaj fiind doar cate doua apartamente, iar la parter, spatii comerciale. Proiectul, cu o valoare de 3,5-3,8 milioane de euro, va fi finalizat in 2006. Un alt complex este cel de la Saftica, unde cea mai ieftina vila costa 137.952 euro, TVA inclus, cu o suprafata construita desfasurata de 208 mp si o curte de 422 mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri