Linia aeriana cu tarife scazute Germanwings, estimeaza cresteri de doua cifre al afacerilor incepand din iarna acestui an, in pofida trendului pietei, au anuntat oficilaii companiei.
„Pentru 2010, vom inregistra cresteri situate intr-o marja de doua cifre procentuale”, a afirmat Thomas Winkelmann, purtatorul de cuvant Germanwings.

Incepand cu vara viitoare, linia aeriana va opera zboruri catre Madrid, Copenhaga si insula greceasca Santorini, motiv pentru care vor exista mai multe avioane ce vor stationa in cadrul aeroportului Koln/Bonn.

Faptul ca linia aeriana este intr-o continua dezvoltare este demonstrat si de noul program de zbor pentru iarna. Odata cu sfarsitul lunii octombrie vor exista pana la cinci curse zilnic, cu plecare spre Hamburg, Venetia, Salzburg, Klagenfurt, Manchester, Fuerteventura, Gran Canaria si Tenerife, toate cu incepere din 25 octombrie 2009.

In cei sapte ani de activitate, compania s-a marit de la 6 la 14 avioane in aceasta vara si are in vedere cresterea pana la 16 curse de pe Koln/Bonn.

Linia aeriana opereaza zboruri catre peste 70 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schönefeld, Hamburg si Dortmund.

In prezent, Germanwings efectueaza curse Bucuresti - Berlin, Bucuresti - Koln si Bucuresti – Stuttgart, in relatia cu Romania.
In 2008, compania a transportat circa 50.000 de pasageri pe rutele din/catre Romania, cu 66% mai mult decat in anul precedent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Actiune in instanta in SUA contra Lufthansa, in cazul Germanwings
Setari Cookie-uri