Linia aeriana Air France KLM a introdus, in perioada 14 ianuarie-5 februarie, reduceri la biletele de avion, care variaza intre 20% si 42%.

Astfel, pe ruta Bucuresti-Paris pretul unui bilet in intervalul mai sus mentionat va fi de 149 de euro, in scadere cu 42% fata de tariful de 256 euro practicat de companie in afara promotiei.

Linia aeriana opereaza in prezent, in colaborare cu Tarom, cinci zboruri zilnice din Bucuresti catre Paris (trei fiind operate de Air France si doua de compania nationala).

Pe alte destinatii, un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, catre New York poate fi achizitionat cu 549 euro fata de 684 euro, Hong Kong - 529 euro fata de 758 euro, Havana - 839 euro fata 1153 euro.

“Acesta este al patrulea an consecutiv cand Air France le ofera clientilor avantajul unor servicii de calitate la preturi accesibile, catre un numar foarte mare de destinatii”, a declarat Alexandru Dobrescu (foto), general manager Air France - KLM Romania.

Clientii vor beneficia de aceste reduceri la calatoriile din Bucuresti catre 80 de destinatii internationale, cu 20 mai multe fata de oferta de anul trecut, pentru calatoriile desfasurate pana in data de 15 iunie 2010.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Radut, Air France KLM: Alergam sa prindem din urma 2008