Parteneriat cu Republica Moldova pentru promovarea turismului

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Sorin Munteanu, si directorul general al Agentiei Turismului din Republica Moldova, Ludmila Dumitras, au discutat despre colaborarea celor doua state in vederea promovarii programelor turistice comune.

Astfel, reprezentantii celor doua tari au vorbit despre posibilitatea ca autoritatile romane sa acorde asistenta de specialitate celor moldovene din turism cu privire la elaborarea legislatiei in domeniu, a standardelor de operare si de pregatire a personalului.

De asemenea, in cadrul dialogului a fost abordat subiectul privind promovarea programelor turistice comune ale celor doua state.

O alta tema de discutie a fost posibilitatea dezvoltarii turismului in cele doua tari, in contextul accesarii de fonduri eruopene in cadrul Programului de cooperare transfrontaliera Romania-Ucraina-Republica Moldova. Printre proiectele care ar putea fi derulate prin acest program se regasesc "Drumul Vinului" si "Drumul Manastirilor".

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri