"Nu credem ca numarul turistilor va fi afectat de situatia din Grecia. Mai degraba turistii sunt afectati, dezinformati cu stirile care apar. Este adevarat, Grecia are acum probleme economice, dar depunem eforturi sa aducem cat mai multi turisti, pe pachete turistice mai atractive, mai ieftine. Turistii nu au motive sa se teama. Ba dimpotriva, acum pot petrece vacanta in Grecia la preturi mai avantajoase si cu servicii mai bune. Preturile au scazut chiar si cu 30-40%", a declarat intr-o conferinta de presa Dimitris Melikokis.

Potrivit acestuia, Melitours aduce anual circa 35.000 turisti romani in Grecia, avand contracte cu cele mai mari agentii romanesti de turism, informeaza NewsIn.

"La inceputul anului, a fost o usoara scadere a numarului turistilor fata de aceeasi perioada din anul trecut, insa acum si-a revenit. Pentru 2010, ne asteptam ca numarul turistilor romani pe care-i aducem in diferitele destinatii din Grecia sa fie acelasi, tot circa 35.000", a precizat Melikokis.

Compania Melitours este cel mai mare tour-operator din nordul Greciei, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Melitours este parte din grupul de firme Meli Group din Grecia, al carui director general si proprietar este Dimitris Melikokis. In ianuarie anul acesta, Melitours si-a deschis o reprezentanta in Romania, Melitours Romania.

Afla care sunt cele mai accesibile preturi pentru o vacanta in strainatate.