Lantul hotelier Continental, controlat de omul de afaceri Radu Enache, in colaborare cu American Hotel Academy Romania, transforma proprietatea de 3 stele Gaiser - Timisu de Sus intr-un centru de formare profesionala atat pentru personalul din industria ospitalitatii, cat si pentru cei care isi doresc o cariera in acest domeniu.
Academia americana va asigura programe de formare continua si follow-up periodic pentru personalul de linie.

American Hotel Academy, fondata la Brasov in anul 2007, sub denumirea de American Hospitality Academy, este specializata in educatie si formare profesionala pentru industria ospitalitatii, si este unica in Romania prin natura sa.

Lantul Continental Hotels a fost infiintat in anul 1991, fiind dedicat inca de la inceput furnizarii unor servicii de 3 si 4 stele pe segmentul turismului de afaceri.

Prin relansarea in 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei, se adauga lantului Continental Hotels si o proprietate de 5 stele.

Localitatile in care lantul Continental Hotels este prezent sunt Bucuresti, Constanta, Sibiu, Arad, Oradea, Targu Mures, Suceava, Timisu de Sus, Turnu Severin si Portile de Fier, totalizand un numar de 1858 de camere.

Portofoliul Continental cuprinde de asemenea si brand-urile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaboreaza, prin intermediul marcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri