Ryanair va lansa pe 27 martie 2011 un zbor din Constanta spre Milano (Bergamo), care va avea o frecventa de doua curse pe saptamana, iar compania estimeaza ca va transporta 30.000 de pasageri pe perioada orarului de vara.
"Ruta va fi operata in zilele de joi si sambata si va inregistra 30.000 de pasageri", potrivit unui comunicat al operatorului aerian irlandez.

Potrivit reprezentantilor companiei, zborul va fi operat initial in orarul de vara, respectiv 27 martie - 30 octombrie.

Pasagerii vor putea face rezervari pe ruta Constanta-Milano incepand de miercuri.

Compania opereaza in prezent zboruri din Constanta catre orasele italiene Bologna si Pisa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri