Platforma de plati Netopia mobilPay, care le ofera comerciantilor posibilitatea de a accepta plati in Bitcoin, a implementat, in mai putin de 3 luni, optiunea de plata cu criptomoneda pentru comercianti de top, printre care Vola.ro, PcGarage, ComputerGames.ro, Fly-go.ro sau Kartela.ro.

In urma implementarii, care nu presupune costuri sau eforturi suplimentare de dezvoltare din partea comerciantilor, clientii pot achita cu Bitcoin orice serviciu sau produs disponibil in oferta magazinului. Mai mult, pentru a incuraja ecosistemul Bitcoin si a impulsiona platile cu criptomoneda, Netopia mobilPay ofera, in primul an de la implementare, un comision de doar 0,5% la plata prin Bitcoin.

“mobilPay este prima platforma care le ofera comerciantilor optiunea de a accepta Bitcoin, fara niciun cost sau efort suplimentar. Cand am pornit la drum nu ne asteptam la rezultate exceptionale, pentru ca plata cu Bitcoin nu genereaza beneficii enorme pentru useri si comercianti. Insa tehnologia din spatele sau este extraordinara, reprezinta urmatorul pas in tot ceea ce inseamna online. Ne bucura si ne surprinde deschiderea pe care o au comerciantii romani fata de Bitcoin. Vom continua sa promovam tot ce inseamna comunitate Bitcoin in Romania: dezvoltatori, comercianti si utilizatori”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator Netopia mobilPay.

Potrivit lui Eram, orice comerciant online partener mobilPay, indiferent de produsele sau serviciile pe care le vinde, poate integra plata cu Bitcoin, tot procesul durand doar cateva ore. Printre cele mai recente si importante nume care au implementat metoda de plata este Vola.ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, specializata pe vanzarea de bilete de avion si pachete de vacanta.

Netopia mobilPay a anuntat disponibilitatea optiunii de incasare prin Bitcoin pentru toti comerciantii parteneri mobilPay in decembrie 2014.

Rezultate mixte in eCommerce...
Citeste si: Rezultate mixte in eCommerce pe 2018: Cine au fost castigatorii?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Doar 10% dintre persoane inteleg cum functioneaza criptomonedele