Netopia mobilPay, unul dintr principalii procesatori de plati digitale din Romania, a integrat platforma in Shopify, una dintre cele mai mari platforme multichannel de e-commerce din lume, dedicata magazinelor online medii si mici.

Acest lucru inseamna ca Incepand de la 1 iulie, toate magazinele online europene care utilizeaza platforma Shopify pot opta pentru serviciile de procesare a platilor online si mobile dezvoltate de Netopia mobilPay. Pe langa tranzactiile digitale cu cardul si cele mobile, Netopia mobilPay le ofera magazinelor online care utilizeaza Shopify si optiunea de procesare Bitcoin, fiind, astfel, printre putinii procesatori integrati pe platforma de e-commerce care intermediaza plati in moneda digitala.

Inclusiv business-urile din e-commerce-ul local care utilizeaza sistemul Netopia mobilPay au acces la solutiile de e-commerce Shopify, gigantul canadian cu afaceri de peste 200 milioane de dolari in 2015.

Potrivit CEO-ului si fondatorului companiei Antonio Eram, decizia de integrare cu Shopify a fost luata in urma feedback-ului primit de la comerciantii parteneri, care pot accesa, la randul lor, mult mai facil, solutiiile multichannel puse la dispozitie de platforma internationala de e-commerce.

Fondata in 2004, in Canada, Shopify este, in prezent, cea mai mare platforma cloud de e-commerce din lume, utilizata de peste 250.000 de magazine online medii si mici, din peste 150 de tari.

Principalul concurent al Netopia in Romania este PayU.

Citeste si:
Tendinte de urmarit in eCommerce: Second hand market, eFulfillment
Tendinte de urmarit in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
90% dintre romani ar cumpara mai mult daca ar putea alege ora livrarii