Sub sloganul “Black Friday vine mai devreme” elefant.ro va da startul reducerilor din cadrul acestui eveniment comercial pe 14 noiembrie, sute de mii de produse urmand sa aiba discount-uri de pana la 90%.

Mai exact, 90% dintre produsele existente in catalogul elefant.ro vor avea preturi cu pana la 90% mai mici. Astfel, la carti si ceasuri discountul va fi de pana la 90%, la parfumuri si cosmetice reducerile vor merge pana la 70%, iar la jucarii pana la 50%. Preturi cu reduceri mari vor avea si articolele de ingrijire personala, accesoriile sau produsele din categoria fashion, dar si produsele pentru casa.

Cumparatorii vor avea ocazia sa se bucure de comenzile lor mai devreme. “Furam startul oferind clientilor mai multe reduceri si mai putine zile de asteptare. De ce? Pentru ca nu mai avem rabdare sa le aratam prietenilor actuali si viitori elefant.ro ce oferte avem si pentru ca, orice comanda plasata mai devreme decat varful obisnuit de Black Friday ne va ajuta evitam <<Olimpiada Curierilor>> ce se va derula cel mai probabil dupa data de 16 noiembrie. Initiind mai devreme perioada reducerilor vom face tot posibilul sa aducem cat mai repede produsele comandate in posesia celor care au avut incredere in elefant.ro”, explica Alina Cazacu, director de marketing la elefant.ro.

Black Friday la elefant.ro va dura pana pe 18 noiembrie iar livrarile vor fi efectuate pana pe 29 noiembrie, inainte de zilele libere legale, atat prin retelele de curierat, cat si prin intermediul celor 25 de pick-up-points elefant.ro deschise in toata tara. Programul punctelor de livrare va fi prelungit incepand cu Black Friday pentru a respecta termenele de livrare, iar clientii vor putea intra in posesia produselor comandate in intervalul orar preferat.

“Incurajam cumparatorii sa opteze pentru ridicarea coletelor din punctele de livrare, indiferent de momentul cand plaseaza comenzile si, de asemenea, sa astepte mesajele de confirmare pentru sosirea coletelor in pick-up-points pentru a evita aglomeratia obisnuita in aceasta perioada”, completeaza Alina Cazacu.

Citeste si:
TOP 10 cele mai populare carti aparute in 2019
TOP 10 cele mai populare...

Compania estimeaza pentru aceasta perioada de reduceri masive, vanzari cu 20% mai mari decat anul trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Majorare de capital social la Elefant Online SA cu 1,7 milioane euro