Sub sloganul “Black Friday vine mai devreme” elefant.ro va da startul reducerilor din cadrul acestui eveniment comercial pe 14 noiembrie, sute de mii de produse urmand sa aiba discount-uri de pana la 90%.

Mai exact, 90% dintre produsele existente in catalogul elefant.ro vor avea preturi cu pana la 90% mai mici. Astfel, la carti si ceasuri discountul va fi de pana la 90%, la parfumuri si cosmetice reducerile vor merge pana la 70%, iar la jucarii pana la 50%. Preturi cu reduceri mari vor avea si articolele de ingrijire personala, accesoriile sau produsele din categoria fashion, dar si produsele pentru casa.

Cumparatorii vor avea ocazia sa se bucure de comenzile lor mai devreme. “Furam startul oferind clientilor mai multe reduceri si mai putine zile de asteptare. De ce? Pentru ca nu mai avem rabdare sa le aratam prietenilor actuali si viitori elefant.ro ce oferte avem si pentru ca, orice comanda plasata mai devreme decat varful obisnuit de Black Friday ne va ajuta evitam <<Olimpiada Curierilor>> ce se va derula cel mai probabil dupa data de 16 noiembrie. Initiind mai devreme perioada reducerilor vom face tot posibilul sa aducem cat mai repede produsele comandate in posesia celor care au avut incredere in elefant.ro”, explica Alina Cazacu, director de marketing la elefant.ro.

Black Friday la elefant.ro va dura pana pe 18 noiembrie iar livrarile vor fi efectuate pana pe 29 noiembrie, inainte de zilele libere legale, atat prin retelele de curierat, cat si prin intermediul celor 25 de pick-up-points elefant.ro deschise in toata tara. Programul punctelor de livrare va fi prelungit incepand cu Black Friday pentru a respecta termenele de livrare, iar clientii vor putea intra in posesia produselor comandate in intervalul orar preferat.

“Incurajam cumparatorii sa opteze pentru ridicarea coletelor din punctele de livrare, indiferent de momentul cand plaseaza comenzile si, de asemenea, sa astepte mesajele de confirmare pentru sosirea coletelor in pick-up-points pentru a evita aglomeratia obisnuita in aceasta perioada”, completeaza Alina Cazacu.

Compania estimeaza pentru aceasta perioada de reduceri masive, vanzari cu 20% mai mari decat anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri