Situație mai puțin obișnuită în Statele Unite, unde o femeie s-a trezit cu o livrare uriașă pe care nu o plătise și nici nu și-o dorea. Explicația ar putea fi o fraudă obișnuită pe platformele de vânzări online.

O femeie din statul american Virginia s-a trezit la ușă cu o livrare de la Amazon constând în peste 100 de colete. Când le-a deschis, a găsit în ele 1.000 de lanterne de cap, 800 de pistoale de lipit, binocluri pentru copii și alte produse pe care nu le comandase și nici nu le plătise, din fericire.

Coletele fuseseră trimise pe adresa ei, dar pe un alt nume - Lixiao Zhang. Americanca spune că nu cunoaște pe nimeni cu acest nume și bănuiește că a fost implicată, fără voia ei, într-o fraudă.

Potrivit Business Insider, ar putea exista două explicații. Fie un comerciant din marketplace a trimis colete pentru ca apoi să poată posta recenzii false, pentru a-și crește scorul pe Amazon. Fie, mai plauzibil, comerciantul a vrut să scape de produse nevândute pentru care plătea costurile de depozitare în depozitele Amazon.

Amazon a confirmat că a închis contul lui Zhang, pentru încălcarea politicilor companiei. Femeia a păstrat produsele și a spus că le va face cadou rudelor, prietenilor și vecinilor.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri