Comentarii pe articolul Gyurcsany: Institutiile internationale au salvat Ungaria de la faliment


Indatorare

Ecp la 3 Noiembrie 2008, ora 04:02
Indatorare
Este chiar atat de greu de inteles ca FMI si BM sunt de fapt si de drept banci detinute de U.S. si implicit de bancile americane ?
Este chiar atat de greu de inteles ca un imprumut inseamna o datorie care trebuie platita nu numai in lichiditatile care au fost imprumutate ci si in resurse, in companii profitabile unguresti.
A da un ajutor financiar = o datorie = o "achizitie" a pietei unguresti de catre americani.
Sunt curios "oare" de ce vin reprezentantii BM si FMI la Bucuresti ? Raspuns: pentru a face presiuni ca Romania sa imprumute bani si sa se indatoreze mai mult decat este indatorata.
Sunt mult prea multe lucruri pe care majoritatea lumii nu le intelege sau nu vrea sa le inteleaga.
Nikitas
Nicol Carmen la 3 Noiembrie 2008, ora 12:05
Dar de Piroska nu se pomeneste nimic?
Costica Neculau la 3 Noiembrie 2008, ora 20:35
Propaganda rusa vad ca are mare succes , in continuu citesc comentarii ale unor neavizati. De ce nu va duceti voi direct la rusi sau chinezi daca va plac asa mult6? Si chiar credeti ca sunt ale SUA ? Nici macar FED nu este a guvernului SUA ci e particulara. Si toate astea au banii bogatilor lumii ( apropo , cei mai multi milionari sunt in India , stiai ?) . Cand s-au infiiintat chestiile astea dupa razboi si rusii au spus pas , au salvat vestul europei. Ce vina au ei ca ai NOSTRI au dat moaca tot ? Ai fi vrut sa refuze ? tu ai refuzat pe motive morale vreodata vreun chilipir ?
De la Nicolae Filimon cetire :" Ce naste din pisica , soareci mananca!" N-am depasit niciodata statutul de marionete ale fanariotilor si dupa cei vad pe Paturici cum se avanta in alegeri , nici n-o sa scapam. De ce sa dai vina pe "agenturili straini" in loc sa cauti sub nas? Cine fura bugetul? Daca nu faceau altii presiuni, crezi ca se mai misca ceva ?Intram noi in EU ?...Mai ganditi, nu luati propaganda directionata drept stiri!

  Inapoi la articolul Gyurcsany: Institutiile internationale au salvat Ungaria de la faliment

Setari Cookie-uri