Comentarii pe articolul Ionut Negoita: Trei lucruri sunt foarte importante - banii, politica si informatiile


investitia in sport,o afacere in timp

Cristi la 16 Noiembrie 2008, ora 12:23
investitia in sport,o afacere in timp
domnule negoita,va rugam veniti sa investiti la fc bihor, pentru ca nu ve-ti regreta.o sa aveti tot bihorul la picioare.meritam si noi bihorenii sa avem o echipa de liga 1.momentan suntem in primele 5 in b,echipa e sustinuta de primarie si de consiliul judetean dar pentru a face performanta trebuie un patron puternic.dumneavoastra a-ti putea face o treaba f.frumoasa aici la noi.bihorenii sunt flamanzi dupa fotbal.primaria cauta de ceva vreme un investitor pentru echipa dar nu se inghesuie nimeni.sincer sa fiu nu stiu de ce.
o sa va scriu si adresa clubului www.fc-bihor.ro.sunt un impatimit suporter al acestei echipe de la varsta de 10 ani.acuma am 28 de ani si sincer mi-as dori sa vad aceasta echipa in divizia a si de ce nu si in cupele europene.noi,oradenii si bihorenii va asteptam cu bratele deschise la oradea.nu o sa regretati daca veniti alaturi de noi.imi cer scuze daca v-am deranjat.

  Inapoi la articolul Ionut Negoita: Trei lucruri sunt foarte importante - banii, politica si informatiile

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile